Soleil Kerastase, wat doet het?

De Soleil producten van Kérastase beschermen en herstellen het haar tijdens en na het zonnen. Zon, zee en (chloor) water hebben namelijk een negatieve invloed op het haar.

De zon activeert de vrije radicalen die de structuur van het haar aantasten.

Het haar wordt droog en broos. Zoutkristallen uit het zeewater maken het haar poreus. Zodoende droogt de oppervlakte van het haar uit en kan de kleur vervagen. Chloorwater bevat koperdeeltjes, hierdoor wordt het haar poreus en kan het gaan oxideren. Het resultaat is dat het haar een matte tint krijgt, futloos en poreus wordt en makkelijk kan breken.

Uw haar heeft zomers dus net zoals uw huid bescherming en verzorging nodig.

soleil-kerastase-award-winner

 

BAIN APRÈS SOLEIL

  • Alle chloor en zoutresten worden verwijderd en hebben daardoor geen negatieve invloed meer op de kwaliteit van het haar.
  • De hydraterende bestanddelen zorgen voor een betere doorkambaarheid.
  • Gekleurd haar wordt optimaal beschermd tegen de zon.

soleil-kerastase-bobline

MASQUE UV DÉFENSE ACTIVE

  • Zeer intensieve rijke voeding
  • Het haar behoudt glans en blijft langdurig soepel.
  • Optimale bescherming van de haarkleur.

soleil-kerastase

 

Zoals u ziet hebben wij nog een heleboel andere producten om uw haren te beschermen tegen de schadelijke invloeden van de zon!

Daarom kunt u in de maand Juli, voordat u op vakantie gaat bij ons een GRATIS adviesgesprek boeken via de telefoon of via ons online afsprakenboek, zodat wij u vrijblijvend kunnen adviseren welke producten u het beste kunt gebruiken om uw haren optimaal te beschermen tegen de zon.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment