Skip to content

Gratis Advies gesprek

INNERLIJKE

SCHOONHEID

MODERNE

TECHNIEKEN

DE LAATSTE

TRENDS

Waarom is een adviesgesprek belangrijk?

Tijdens het adviesgesprek beantwoorden we al uw vragen. We beoordelen de conditie van uw haar en bespreken de mogelijkheden. 

Soms moeten we het haar eerst voorbehandelen om het beste eindresultaat te kunnen bereiken. Denk daarbij aan oude kleurlagen verwijderen, een pré-toner aanbrengen. Of we moeten eerst de kwaliteit van het haar verbeteren, zodat de behandeling daarna een betere houdbaarheid heeft. Want onverwachts in de salon, hebben we daar niet altijd tijd voor. 

Met een lekker drankje maken we kennis. Na afloop weet u precies wat u van ons kunt verwachten. Zo zijn er geen verrassingen en geniet u nog meer van een heerlijk verwenmoment.

Wij geven na de behandeling ook altijd advies over de juiste thuisverzorging.

Doet u dit niet, dan kunnen wij geen garantie geven op een blijvend en houdbaar eindresultaat.

Want een benzine auto rijdt ook niet op Diesel!

Geert-Jan van Rixtel

over bobline hair en beauty

Hoe wordt de prijs van de behandeling bepaald?

Tijdens het gratis adviesgesprek bespreken we uw wensen en de mogelijkheden.
Bij Bobline zijn we eerlijk. Soms is het gewenste resultaat niet haalbaar met maar één behandeling. Dan moet de metamorfose in stapjes gebeuren. Soms is het haar beschadigd, dan is er tijdens de behandeling extra verzorging nodig, bijvoorbeeld met een Olaplex herstelbehandeling. Na afloop van het adviesgesprek weet u precies waar u aan toe bent, wat we gaan doen, hoe we dat doen en wat het kost. Zo zijn er achteraf geen verassingen behalve die van een fantastische look!

Bianca
Stylist bij Bobline Hair & Beauty

Ons team adviseert u graag!

Geert-Jan

Bianca

Katinka

Plan een gratis advies gesprek in

Wij helpen en adviseren u graag verder