Balayage behandeling

De Balayage behandeling wie kent het niet?

Balayage spreekt u uit als bah-lee-aage. Handig om te weten bij het maken van een afspraak of wanneer u heerlijk in de kappersstoel zit. Letterlijk betekent het woord Balayage in het Frans ‘vegen’. Met de toepassing van de Balayage verftechniek zijn deze ‘vegen’ duidelijk te herkennen in het haar. De balayage behandeling creëert haar met een veelvoud aan verschillende kleurtinten en een prachtig vloeiend kleurverloop. Alles is mogelijk, van pasteltinten tot asgrijs. Wat bij u past vertellen we u graag in een gratis adviesgesprek. Dit is geheel vrijblijvend, reserveer hier.

Balayage wie wil dat nou niet?

Het eindresultaat van een Balayage behandeling is een klein beetje te vergelijken met de oude trend ‘Ombré’. Een trend die ongeveer vier jaar geleden ontstond. Ombré betekent in het Frans ‘schaduw’. De klassieke Ombré techniek kent een donkere uitgroei met lichte punten, zonder streep.

Een vergelijking van deze twee verftechnieken is snel gemaakt. De resultaten van een Balayage behandeling zijn namelijk veel beter! Met een Balayage behandeling is het mogelijk om meer kleurtinten aan het haar te geven. Het haar krijgt een mooi kleureffect. Geverfd haar dat er natuurlijk uitziet, de droom van elke vrouw!

Wat u nog meer moet weten over Balayage:

  • Met de Balayage techniek is het haar 40% tot 50% licht van kleur. Het overige haar heeft een mooie basiskleur.
  • Met de Balayage techniek wordt het haar intuïtief gekleurd. Dat houdt in dat de verf met een losse hand wordt aangebracht.
  • De verf droogt in de lucht op kamertemperatuur of onder de droogkap.
  • Een bijkomend voordeel van de Balayage techniek is dat de uitgroei minder opvallend is doordat de kleur langzaam vervaagt.
  • Het Bobline Hair & Beauty team voert dagelijks verschillende Balayage behandelingen uit.
  • Om meer te weten over een Balayage behandeling kunt u een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. U bent daarna niet verplicht om de behandeling uit te laten voeren.

Nu u alles weet over Balayage, bent u enthousiast? Maak snel een afspraak.

Doe dat dan via deze pagina of onderstaande button. Tot snel!