Skip to content

Kerathermie behandeling

irresistable

beauty

modern

health care

latest

trends

haarsalon met balayge

Je haar weer vol volume

Met een Kérathermie behandeling wordt het haar in 3 stappen hersteld. Eerst wordt het haar gewassen met een speciale shampoo. Dan wordt er een proteïneampul op het haar aangebracht en met kleine bewegingen gemasseerd om het proteïne gehalte weer aan te vullen. Daarna wordt er een vochtampul op het haar aangebracht en ook deze ampul wordt met kleine bewegingen gemasseerd om het vochtgehalte aan te vullen.

Vervolgens wordt het haar gedroogd met een föhn en daarna worden deze 2 ampullen in dunne passees van 1 cm ingeseald met een stijltang. Als derde en laatste stap wordt de behandeling afgesloten met een haarmasker. Als u nu thuis doorgaat met een speciale shampoo en haarmasker is het verzwakte, beschadigde haar weer helemaal hersteld!

Herstel beschadigd haar

Een Kérathermie behandeling kan het meest verzwakte en beschadigde haar weer te herstellen. Haren bestaan voor 85% uit proteïne en voor 10% uit vocht. Vocht geeft het haar soepelheid en veerkracht. Proteïne geeft het haar stevigheid en volume. Wanneer het haar licht beschadigd is zal eerst het vochtgehalte worden aangetast.

Maar wanneer het haar extreem belast wordt, bijvoorbeeld door te intensieve en verkeerde kleurbehandelingen of het veelvuldig en verkeerd gebruiken van een stijltang zonder hittebeschermende producten, zal ook het proteïne gehalte worden aangetast. Of na een zonvakantie, waarbij u vaak zwemt in zee. De zoutkristallen uit het zeewater werken als een vergrootglas, wanneer u vervolgens gaat zonnen en de zoutkristallen als vergrootglas hun werk doen, zal het haar “verbranden”. Het haar wordt broos, futloos en breekbaar.

Geert-Jan van Rixtel

over bobline hair en beauty
balayage behandeling eindhoven

Benieuwd naar onze aanpak?

Uw word warm onthaald
Luxe ontvangst
Wij ontvangen u altijd met een warm welcome en een koffie met liquor naar wens
Uw word warm onthaald
Keuze uit 100 stylen
Style advies
We analyseren uw situatie en geven hier passend advies op over wat het beste gaat werken.
Keuze uit 100 stylen
Ontspan en geniet
Starten met behandeling
Ontspan en geniet van uw koffie met liquor terwijl wij u helemaal ready maken
Ontspan en geniet
Vol zelfvertrouwen weg
Ready to shine
Na onze behandeling bent u weer klaar om te schijnen.
Vol zelfvertrouwen weg

Klaar voor een ervaring? Reserveer direct!

MÉÉR DAN ALLEEN EEN KAPSALON IN EINDHOVEN