Skip to content

Bobline Hair & Beauty

INNERLIJKE

SCHOONHEID

MODERNE

TECHNIEKEN

DE LAATSTE

trends

Onze missie voor jou

Wij zijn een rustpunt, met een moment van aandacht voor jezelf, terwijl wij het mooiste in u naar boven halen. Dit betekent dat wij niet alleen met de beste knip- en kleurtechnieken het mooiste in u naar boven halen, maar dat ik het ook belangrijk vind dat uw bezoek aan mijn salon een rustpunt is in de drukke wereld om ons heen. Iedereen heeft het druk, druk , druk en ik zeg altijd bij ons mag je even aandacht hebben voor jezelf, want als je hier straks naar buiten stapt begint het drukke leventje weer!
Die aandacht geven wij tijdens het uitgebreide adviesgesprek, de aangeklede kop koffie, de lekkere amuse hapjes tussendoor, de heerlijke wasmassage, de rustgevende muziek en de behandelingen die met zorg en aandacht worden uitgevoerd. Zodat u uitgerust en goed verzorgd uw drukke leventje weer beter aankunt.

Méér dan alleen een kapsalon in Eindhoven

Mijn naam is Geert-Jan van Rixtel.

Bobline Hair & Beauty is een luxe kapsalon in Eindhoven. Door de jaren heen heeft Bobline Hair & Beauty zich ontwikkeld tot een kapsalon van hoge kwaliteit, waar klanten met buitengewoon veel persoonlijke aandacht omringd worden. Het verwenaspect is bij Bobline Hair & Beauty erg belangrijk. U vindt onze kapsalon in het centrum van Eindhoven.

Geert-Jan van Rixtel

over bobline hair en beauty
luxe kapper eindhoven

Het team stylisten

Geert-Jan

Geert-Jan

Mijn naam is Geert-Jan van Rixtel en vanaf 1992 ben ik eigenaar van Bobline Hair & Beauty. Onze missie is, dat wij een rustpunt willen zijn, waar jij als klant even aandacht mag hebben voor jezelf, terwijl wij het mooiste in jou naar boven halen

Shawnee

Amber

Als kind droomde ik er al van om kapster te worden. Om mensen blij te maken met een mooi kapsel en een goede make-up. Mij geeft het een goed gevoel als iemand enthousiast de deur uitgaat.

Leon

Leon

Ik vind het belangrijk om samen te kijken naar uw wensen om zo tot het mooiste resultaat te komen. Mijn specialiteiten zijn onder andere highlights, balayage, keratine behandelingen en dames met lang haar.

Onze werkwijze

U wordt warm onthaald
Luxe ontvangst
Wij ontvangen u altijd met een warm welkom en een koffie met likeur naar wens.
U wordt warm onthaald
Keuze uit 100 stylen
Style advies
Wij analyseren uw situatie en geven hier passend advies op, over wat het beste gaat werken.
Keuze uit 100 stylen
Ontspan en geniet
Starten met behandeling
Ontspan en geniet van uw koffie met likeur terwijl wij u helemaal klaar maken.
Ontspan en geniet
Vol zelfvertrouwen naar huis
Klaar om te stralen
Na onze behandeling bent u weer klaar om te stralen.
Vol zelfvertrouwen naar huis

Onze meest gekozen behandelingen

Vrouwen

Balayage behandeling

Kerathermie behandeling

Malibu C

Make up

Nagels

Klaar voor een ervaring? Reserveer direct!

Wij helpen en adviseren u graag verder