Make-up Corner

Wij zijn meer dan alleen een kapper in Eindhoven, naast alle reguliere kappersbehandelingen, besteden wij ook veel aandacht aan beauty en make-up. Bobline Hair & Beauty, de naam zegt het al, is ook gespecialiseerd in alle gezichtsbehandelingen, zoals wenkbrauwen epileren, het aanbrengen van make-up, bruidskapsel, huidanalyse en gelpolish behandelingen voor de nagels. Breng een bezoek aan onze Make-up Corner en laat u vrijblijvend adviseren.

MAKE-UP PRODUCTEN VAN DELILAH

Een aantal van onze stylistes zijn gespecialiseerd in het professioneel aanbrengen van make-up. Of het nu voor een feest, een bruiloft, een fotoshoot of gewoon een avondje uit is, wij helpen u graag met de passende make-up. In onze make-up studio werken wij met het merk DELILAH.

Bekijk nu op onze step by step video van Delilah Cosmetics.

Wenkbrauwen epileren

Uw wenkbrauwen in goede vorm brengen, kan extra aandacht naar uw ogen brengen, het geeft uw gezicht een open uitstralingen het maakt u jonger. Bij Bobline Hair & Beauty epileren we uw wenkbrauwen in iedere gewenste vorm.

Volle wimpers

Bij Bobline hebben we een wimperserum en mascara, waarmee we uw eigen wimpers sterker en gezonder maken. Wanneer u langere en volle wimpers wilt, maar geen wimperextentions, dan raden wij u Revitalash aan.

Gelpolish nagels

Gelpolish draagt als een gel, maar voelt en ziet eruit als nagellak. Heb je geen tijd om je nagels telkens opnieuw te lakken? Of wil jij je op vakantie geen zorgen maken over je nagellak? Ga dan voor een gelpolish. Onze make-up corner is van alle gemakken voorzien.

De gelpolish blijft twee weken zitten en de gelpolish is eenvoudig zelf te verwijderen, zonder dat het de natuurlijke nagel beschadigt. Ook voor teennagels is Gelpolish ideaal. In onze make-up studio werken we met het GelColor by OPI.

Of bel naar: 040-211 57 38