Veel vrouwen die van uiterlijke verzorging houden vinden 3 onderdelen belangrijk. Mooi Haar, een make-up die haar pluspunten accentueert en verzorgde handen.

Daarom wilden wij bij Bobline Hair & Beauty niet achterblijven in het aanbieden van Gelcolor behandelingen voor de nagels.

OPI Nagelstyling

Wij hebben daarom gekozen voor het Amerikaanse merk OPI, marktleider in professionele nagelstyling. OPI nagellakken bieden betaalbare luxe en staan bekend om hun buitengewone samenstelling en fashionable kleuren. Ze bevatten veel kleurpigmenten en blijven lang zitten, met een geweldige glans!

De populaire GelColors die in de kapsalon moeten uitharden onder een lamp, zorgen voor een lang houdende kleur met intense glans die 2 weken perfect blijft zitten.

GelColors nagelstyling van OPI

In Nederland zijn de GelColors van OPI al bekroond met een ASTIR AWARD én een HOLLAND BEAUTY AWARD!

Veel buitenlandse sterren zoals Katy Perry, Oprah Winfrey, Lady Gaga, de Kardashians, Rihanna, Madonna en Jennifer Lopez zijn helemaal weg van OPI nagelstyling. In Nederland zijn o.a. Candy Dulfer, Anouk, Quinty Trustfull en Esther Vergeer fan van de nagellakken van OPI!

Probeert u het zelf ook eens en maak een afspraak voor een GelColor behandeling van OPI in onze kapsalon, of geef een vriendin een waardebon cadeau!

Of bel naar: 040-211 57 38