Beach waves voor de winter:

kapsalon-eindhovenHet strand en de zomervakantie zijn inmiddels een herinnering maar de hairstylisten houden ‘m levendig met beach waves voor de winter.

De winter catwalks hadden een verrassing voor ons in petto: beach waves! Het is alsof de modeontwerpers de zomer niet wilden laten gaan. De lange golvende van de mannequins op de runway voegden een levendige en lichte touch aan de wintercollecties toe.

 

Om de mooie beach waves te kunnen krijgen gebruik
dan de Spray A Porter.kapsalon-eindhoven-1kapsalon-eindhoven-2

 

 

 
Beach waves zijn een trend voor komende winter. En dat is goed nieuws. We hoeven ons haar niet tot in de perfectie te föhnen. Vlecht je haar nadat je het gewassen hebt in en laat het een paar uur zitten. Bewerk het met zoutspray en haarlak en klaar ben je! Schud je lokken los en treed het leven luchtig en sensueel tegemoet.

kapsalon-eindhoven-3 kapsalon-eindhoven-4 kapsalon-eindhoven-5 kapsalon-eindhoven-6 kapsalon-eindhoven-7

 

KAPSELTREND: EEN MODERNE INTERPRETATIE VAN DE VINTAGE FINGER WAVES.

De haartrends voor winter 2015 lopen enorm uiteen. Aan de ene kant zijn beach waves in de mode (vrij bijzonder voor de winter), aan de andere kant zien we kunstige kapseltjes met contrasten tussen glans en mat en vintage kapsels met een moderne twist.

Ken je die sensuele en ultravrouwelijke kapseltjes met golven (finger waves) uit de jaren ’20 en ’30? Vast wel! Ze vormen – opnieuw – een inspiratiebron voor hair stylisten en modeontwerpers.

 

Het Italiaanse modehuis Cividini in Milaan liet de mannequins voor de modeshow voor winter 2015 2016 een zwoel golvend kapseltje aanmeten. Het kapsel was een moderne interpretatie van de vintage finger waves.

Van voren vertoonde het kapseltje de bekende golfbewegingen maar van achteren was het haar verrassend genoeg steil en recht. Dit kapsel is stijlvol en tegelijkertijd supersexy.

Hoe ga je te werk?

Maak je haar steil met een straightener. Maak dan een middenscheiding en breng een verstevigende haargel op de haarwortels rond de scheiding aan. Hier kan je de Forme Fatale goed voor gebruiken.

kapsalon-eindhoven-8

Maak met je vingers of een kam de gewenste golfbeweging in je haar en zet de lokken met haarclips vast (zie de foto’s!). Doe in de tussentijd je make-up. Verwijder de clips en fixeer het kapsel met haarlak. Blijven de golfbewegingen niet zitten zoals jij wilt, zet ze dan vast met schuifspeldjes in dezelfde kleur als je haar. Niemand die het ziet!

kapsalon-eindhoven-9

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment