Zomer

In de zomer is het leuk om een Balayage te combineren met iets anders wat trendy is.

Zo is het leuk om het deze zomer te combineren met witte all stars. Of je een koele of warme Balayage hebt, maakt niet uit. Witte sneakers passen overal onder. Dit meisje heeft haar Balayage gecombineerd met een stoer kort broekje en een blousje. Heel leuk voor deze zomer.

Winter

In de winter is het leuk als je je Balayage combineert met een leuk simpel truitje. Zo gaat alle aandacht naar je mooie Balayage!

[/fusion_text][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”2_3″ layout=”2_3″ spacing=”” center_content=”no” hover_type=”none” link=”” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” padding=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”no”][fusion_text]

Herfst

In de herfst in het super leuk om je kleur sjaal te matchen met je kleur balayage. Dus een koele sjaal bij een koele balayage en een warme sjaal bij een warme balayage.

Lente

In de lente is het leuk om net als in de herfst je accessoire te combineren met je kleur balayage. Zo kun je in de lente je zonnebril matchen! Super leuk! Kies dus bij een koele balayage voor wat koelere glazen en montuur en bij een warme balayage voor het andere.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment