Hoe zijn deze Blorange trends tot stand gekomen?

Blorange is een blond-oranje-mix die heel veel weg heeft van rosé goud en strawberry blond. Deze kleuren zijn al eerder een trend geweest en worden nu gecombineerd, maar dan dus op een zachtere en meer oranje achtige manier.

En het goede nieuws is, is dat deze haarkleur iedereen mooi staat.

Vind je het te intens om je hele haar plotseling blorange te maken? Ga dan alleen voor een balayage of hightlights in de pastel achtige kleur. Dat zorgt voor een subtielere touch en toch een hele verandering. Het leuke van deze trend, het staat iedereen.

Waar komt blorange vandaan?

Colorists hebben deze kleur bedacht aan de hand van een citrus vrucht. Hier hebben ze een kleur op bedacht, de blorange kleur. Dit hebben ze op het internet gezet en in een keer werd het overal gespot bij zowel modellen als andere haar stylisten. Iedereen geeft tegenwoordig zijn eigen draai aan deze kleur.

Sinds wanneer is blorange een trend?

Het begon al vroeg in het nieuwe jaar 2017 dat de trend voorbij kwam. Nu ondertussen een aantal maanden verder, is het bij iedereen wel bekend en er zijn al zo veel verschillende variaties op de kleur.

Kies je voor licht of voor donker, misschien meer oranje of toch meer rosé?

Wat ik zelf van blorange vind? (Linda van Bobline Hair and Beauty)

Super leuk!

Het is een vrolijke kleuring die je zowel voor de zomer als in de winter kan dragen. Ook is het ideaal dat het echt iedereen staat.
Je kunt het op zo veel verschillende manieren dragen en ook kun je er voor kiezen wat je zelf wil. Kies je voor een felle blorange of minder fel? Wil je alleen wat kleurverschil in je haren, of kies je er voor om alles in dezelfde kleur te dragen?

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment