Het voorjaar is het seizoen voor veranderingen. En bij veranderingen horen een nieuwe haarstijl met een stralend, nieuw gezichtje.
Experimenteer met opvallende eyeliner, cat- of doll-eyes, volle wenkbrauwen en felgekleurde lippen. Vind je dit te opvallend? Ga dan voor de natural beauty look.

Oogverblindend
De ogen krijgen veel aandacht deze lente. De zwoele smokey eyes kennen we al een tijdje, maar ken je de bruine variant al? Deze onverwachte spotlightkleur zien we dit seizoen veel voorbij komen. Van subtiele taupeschakeringen, tot de nachtelijke glamour van glinsterend brons. Ook mooi zijn de wat doorzichtige smokey eyes waarvoor metaalachtige oogschaduw wordt gebruikt.

Been there, done that? Neem eens een uitstapje naar de winged’ cat eyes, of maak het helemaal extravagant met de butterfly eyes. Een bijzondere trend. Felle kleuren oogschaduw met vleugeleffect aan de buitenkant. Kristallen steentjes om het nog meer op te laten vallen zijn ook welkom.

Wat hebben we hiervoor nodig? Een belangrijke musthave voor deze blikvangers is de eyeliner. Als we de trendwatchers moeten geloven is eyeliner de nieuwe nagellak; denk aan eyeliner in alle kleuren. Ook de mascara mogen we niet vergeten. Deze zijn essentieel voor het creëren van de grote doll eyes à la Twiggy. Hiervoor mag ook de onderste wimperrand meegenomen worden. Zolang je ogen maar goed opvallen.

Volle wenkbrauwen
Bij de popachtige ogen horen volle wenkbrauwen voor een volledig sixties effect anno 2013. Heb je dit niet veel van jezelf? Teken ze dan bij met een wenkbrauwpotlood. Doe dit met kleine streepjes, dit zorgt voor een natuurlijk effect. Lekker retro, met een moderne touch.

Lovely lips
Het accent ligt deze zomer óf op de ogen óf de lippen. Hebben de lippen je voorkeur? Maak de ogen dan niet of licht op en laat je lippen knallen. Mat en rood zijn de 2 belangrijkste aspecten, maar dan wel alle tinten rood. Van klassiek, chique rood tot donkerpaars en van zoetroze tot oranjerood.

Natural beauty
Wil je jezelf laten zien, in plaats van je lippenstift of eyeliner? Gebruik dan weinig make-up, als het ware als een accessoire of een detail. Het moet er bijna onopgemaakt uitzien. Geen opvallende, felle ogen of lippen, maar een fluwelen huid die je creëert met behulp van een klein beetje foundation en een zachte blush.

De beautytrends geven je dit voorjaar alle ruimte voor een nieuw gezicht. It’s time to shine ladies!

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment