Wat te doen tegen haaruitval bij vrouwen?

De vraag: “Wat te doen tegen  haaruitval?” wordt ons vaak gesteld door vrouwen in de kapsalon.

En omdat wij de kapsalon in Eindhoven willen zijn die gespecialiseerd is in haar- en hoofdhuidproblemen, leek het mij verstandig om daar deze week mijn blog over te schrijven.

Bij de geboorte is bij ieder mens de aanleg van ongeveer 150.000 haren aanwezig.

Het groeiproces en de kwaliteit van het haar worden mede bepaald door erfelijke factoren, leef- en voedingsgewoonten.

De haarbol is vergelijkbaar met een kleine fabriek, waar het haar wordt geproduceerd.

Dit centrum van leven is omgeven door soepel collageen, verbonden met de microbloedsomloop waar de nodige voedingsstoffen worden opgenomen voor de constructie van een stevige,dikke, glanzende en gezonde haar.

Met het verstrijken van de jaren, stress, hormonale veranderingen zoals de menopauze of zwangerschap en onevenwichtige voedingsgewoonten na bijv. een afslankdieet, na een narcose of anti-biotica kuur, kortom wanneer het natuurlijke evenwicht is verstoord, zal dit tot gevolg hebben dat de haarbol een minder goede haar produceert.

De microbloedsomloop is verstoord, het collageen verhardt, de haarbol vervormt en het haar wordt dunner, fijner en kwetsbaarder van structuur en valt tenslotte uit.

 

De celactiviteit neemt af.

Haaruitval bij vrouwen 2

Net zoals de productie van keratine, het haar wordt dunner.

Dé oplossing tegen haaruitval bij vrouwen!

Densi-Recharge verbetert de haardichtheid en vermindert de haaruitval door een voedingssupplement.

De evenwichtige samenstelling van plantenextracten, groene thee en druivenpitten samengevoegd met taurine en zink vullen de dagelijkse evenwichtige voeding aan.

Wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat de evenwichtig geselecteerde bestanddelen een werkelijke aanvulling zijn op de dagelijkse gebalanceerde voeding.

De plantenextracten, groene thee en druivenpitten zijn aan de formule toegevoegd om de bloedvaatjes te versterken, waardoor het transport van de voedingsstoffen wordt verzekerd.

De taurine heeft een grote affiniteit met de structuur van de haarbol en werkt de veroudering en de vervorming van de haarbol tegen, waardoor het natuurlijke groeiproces wordt hersteld.

Zink is onmisbaar  bij de productie van Keratine, de belangrijkste bouwstof van het haar.

Densi-Recharge voedt het haar via de microbloedsomloop, verbetert de haardichtheid, vermindert de haaruitval en zorgt voor glanzend en stevig haar!

Densi-Recharge het vollermakend voedingssupplement dat haaruitval tegen gaat is een kuur van 2 maanden en dus dé oplossing voor mensen die na een periode waarin het natuurlijke evenwicht is verstoord weer snel het haar een intensieve oppepper kunnen geven.

 

Geert-Jan van Rixtel

 

 

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment