Mogelijkheden/voordelen blorange

Het is weer lente en dat betekent dat alle fijne lente kleurtjes weer uit de kast worden gehaald. En dit geldt natuurlijk ook voor ons haar!
Waarschijnlijk hebben jullie deze trend de afgelopen weken al wel voorbij zien komen, Blorange. Zodra we de kleur oranje horen denken we al snel aan fel oranje en niet een lichte subtiele variant. Bij de nieuwe trend Blorange is dit echter wel het geval en wordt er op een subtiele manier een lichte tint oranje toegepast. Je kunt het wel een beetje vergelijken met een verwassen tint. Het voordeel van deze trend, in tegenstelling tot de Grey trend, is dat je de kleur  mooi bij kunt houden! Met deze nieuwe trend Blorange nemen we afscheid van de koele tinten en verwelkomen we de lente met een mooie warme gloed.

blorange haar

Voordeel Blorange

Door de subtiele kleurpigmenten is de kleur goed bij te houden!

Reacties klanten blorange

Het is een mooie zachte kleur, was al bang dat deze kleur te fel zou zijn.

Wat een mooie tinten.

Ik keek er eerst een beetje tegenop de kleur, maar nu ik het heb ben ik er zo blij mee.

Blorange behandeling uitvoeren

Afhankelijk als je je gehele haar blorange hebt dan zul je jouw kleur iedere 4 tot 6 weken bij moeten werken. Heb je een blorange balayage dan zit je aan het zelfde termijn. Het is een kleur die wel snel uit het haar verdwijnt. Je kan deze kleur ten alle tijden laten opfrissen. En je zal de kleur goed moeten bijhouden met een kleurmasker. Dit is wel een kleur die meer werk vraagt. Maar wel heel erg mooi!

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment