De retro herenkapsels die op dit moment weer in de mode zijn, hebben meerdere voordelen. Eén daarvan is dat er geen bad hair day tegen bestand is.

retro look

Hoe je haar ook valt of zit (of hoezeer het gewassen moet worden), met dit herenkapsel kom je altijd goed voor de dag. Het is bovendien heel gemakkelijk na te doen.

Voor een matte look zoals op deze foto’s kun je het beste een wax gebruiken. Breng het product laag over laag op je haar aan. Begin dus niet met een handvol wax, maar bouw het beetje bij beetje op totdat er genoeg in je haar zit. Je kunt het product, voordat je het op je haar aanbrengt, het beste even in je hand verwarmen.

De perfecte coupe breng je er vervolgens in met een fijne kam of borstel. Trek de kam of borstel in een mooie lijn door je haar zodat de strepen goed te zien zijn en in één richting lopen. Vergeet niet ook je haar van achteren goed te modelleren.

Dit kapsel komt het beste tot zijn recht als je haar ‘haarscherp’ geknipt is en ‘clean’ is in de nek en aan de zijkanten.

retro look 1

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment