Haarkleuren 2016: grijze haarkleuren.

De hipste haarkleuren voor 2016? Grijze haarkleuren! Echt!

We zagen de laatste jaren steeds vaker bijzondere haarkleuren opduiken naast de meer normale blonde haarkleuren, bruine, zwarte en rode haarkleuren maar nu is grijs haar dus echt aan een opmars bezig!
Je zou denken dat grijs haar heel saai is, maar think again! Grijze haarkleuren zijn net énorm edgy en gedurfd (want hé, wie verft zijn haar nou grijs als je eigenlijk he-le-maal nog niet grijs bent?). Let trouwens wel goed op je make-up als je je haren grijs verft, zodat je niet te flets lijkt! Benieuwd geworden?

grijze-haren-trend grijze-haren-trend-1
Er zijn ook nog eens verschillende haartinten in grijs: je kan kiezen voor lichtgrijs, lila-grijs, donkergrijs, warm grijs, koel grijs… keuze genoeg! Kijk daarvoor zeker eens naar je huidskleur en oogkleur om te kijken welk kleurtype je bent.

grijze-haren-trend-2

Granny hair: heerlijke haartrend.

Een van de grootste haartrends in 2015: granny hair (grijze haarkleuren).

Dus: enter granny hair! Eerlijkheidshalve moet ik daarbij wel zeggen: daarmee bedoelen we dus niet de dametjes die met grijs haar met een lichtblauwe of andere schijn rondlopen. Al zijn pastel haarkleuren nu ook wel weer hip… granny knows best!
Er zijn verschillende tinten grijs die nu heel populair zijn: lichtgrijs, lavendelgrijs, antracietgrijs,…

grijze-haren-trend-3 grijze-haren-trend-4

Een prachtig grijs ombre kapsel: van antracietgrijs naar lichtgrijs in de punten… Ook de lipstick past er enorm goed bij (koele kleuren for the win).

grijze-haren-trend-5

Je hoeft niet meer bang te zijn om deze kleur te krijgen dat je de kwaliteit van je haar verliest. Daarvoor gebruiken wij Olaplex. Dat kan zowel als herstelbehandeling en als een color service behandeling. Met dit product kan je zonder zorgen voor een mooi Granny kleur gaan. Of voor een andere kleur natuurlijk. Enthousiast? Maak direct een afspraak!

 

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment