Waarom Olaplex?

Olaplex herstelt verbroken zwavelbruggen in het haar.
Het haar is te vergelijken met het lichaam. Een sterk lichaam bestaat uit sterke spieren en botten. De spieren kun je vergelijken met de proteïnes in het haar, de botten met zwavelbruggen.

Voor het veranderen van het model of de kleur van jouw haar moeten zwavelbruggen verbroken worden. Na de behandeling moeten ze weer hersteld zijn. In bepaalde gevallen gebeurt dit niet en hierdoor wordt het haar breekbaar. Olaplex herstelt deze bruggen zodat de proteïnes altijd opgesloten blijven in het haar.

Wat is het verschil tussen Olaplex en alle andere “plexen”?

Alleen Olaplex herstelt permanent het haar. Alle andere plexen versterken enkel tijdelijk het haar. Dit komt doordat Olaplex een uniek ingrediënt bevat. Olaplex heeft die geweldige formule gepatenteerd waardoor deze uitsluitend gebruikt mag worden door Olaplex.

Olaplex is dus simpelweg niet na te maken!

Alle andere aanbieders van plexen maken gebruik van ingrediënten die je haar tijdelijk sterker maken. Maar, doordat de haarstructuur nog steeds beschadigd is (de zwavelbruggen zijn namelijk verbroken) ontsnappen al deze tijdelijke ingrediënten weer uit het haar. Met elke wasbeurt spoelt je tijdelijke oplossing langzaam door het douchputje. Zonde en zeker niet doeltreffend!

Kortom. Alleen Olaplex herstelt je haar blijvend.

Olaplex in salon

Heeft u last van beschadigd haar? Laat ons uw haar blijvend herstellen. Maak direct online een afspraak, of bel voor een Olaplex herstelbehandeling!