Revolutionaire Olaplex behandeling

Met Olaplex zorgt u er voor dat u afkomt van droog en futloos haar, beschadigd haar en gespleten punten en haar dat makkelijk breekt. Met Olaplex wordt dit voorkomen en als u er op dit moment last van heeft, zorgt Olaplex er ook voor dat u er geen last meer van heeft. Laat Bobline Hair & Beauty uw haar behandelen en wij zorgen er voor dat uw haar weer straalt! Onze stylisten helpen u graag!

Hoe werkt Olaplex?

Olaplex koppelt gebroken verbindingen in het haar voor, tijdens en na kleurbehandelingen. Chemische behandelingen beschadigen het haar, zoals:

  • Kleuren;
  • Blonderen;
  • Thermische haarbehandelingen; fƶhnen en de stijltang.

Deze schade ontstaat doordat, tijdens deze processen, bepaalde verbindingen in het haar verbroken worden. De zogenaamde zwavelbruggen. Deze verbindingen bepalen de stevigheid van het haar. Wanneer deze beschadigd raken heeft dat gevolgen, het haar is zwak en futloos. Haarkleuren worden sneller dof, er ontstaan gespleten haarpunten en het haar voelt droog aan. In het ergste geval breekt het haar zelfs af.

De oplossing voor beschadigd haar

Olaplex repareert de verbroken zwavelbruggen. Het creƫert een nieuwe verbinding. Olaplex bestaat uit maar ƩƩn ingrediƫnt en is dus zonder toevoeging van oliƫn of siliconen. Deze toevoegingen maken het haar zwaar en slap. Bijkomend voordeel is dat het herstel door de Olaplex behandeling blijvend is!

Klik hier voor meer informatie over waarom Olaplex.

Bobline Hair & Beauty gelooft in dit unieke product en is daarom uw Olaplex kapper. Om die reden en om onze klanten nog meer kwaliteit te garanderen hebben wij de Olaplex Master Class en de Color Correction Cursus gevolgd. Hierdoor behoren wij tot de exclusieve groep van Olaplex Masters.

ā€œDit is een product dat bij me past. Dit is de kwaliteit die ik mijn klanten wil bieden. Met Olaplex kan ik beschadigd haar diepgaand herstellen Ć©n wat nog belangrijker is, voorkomen dat er haarbeschadiging optreedt. Dit product heeft niet voor niets de award ontvangen voor meest innovatieve haarproduct. Dat sluit aan bij de exclusiviteit van mijn salon. Ik ben dan ook trots dat ik deze oplossing aan kan bieden en mijn klanten hiermee echt kan helpen.

Geert-Jan van Rixtel, eigenaar Bobline Hair & Beauty.

Olaplex behandelingen, probeer het nu

Grote Hollywoodsterren zoals Jennifer Lopez, Camaron Diaz en Emma Stone veranderen hun haarstijl bijna net zo vaak als hun outfits. Het zijn deze sterren die zich alleen nog maar met Olaplex laten kleuren. Olaplex is de enige reden dat al die haartransformaties mogelijk zijn.

Bij een Olaplex behandeling wordt het Olaplex ingrediƫnt toegevoegd aan de uitgroeibehandelingen, highlight technieken, permanent behandelingen en als aparte behandeling bij extreem beschadigd haar. Kortom: een wondermiddel dat we toe kunnen passen bij vrijwel iedere behandeling.

Bekijk de volgende video van een Olaplex behandeling en laat u overtuigen door het eindresultaat.

Laat uw haar herstellen

Heeft u last van beschadigd haar? Laat ons uw haar blijvend herstellen. Maak online een afspraak, of bel voor een Olaplex behandeling! Bent u geĆÆnteresseerd naar andere behandelingen van Bobline Hair & Beauty en wilt u meer informatie daarover? Deze behandelingen hebben wij onder meer in ons assortiment:

U kunt ook onze Olaplex actie bekijken, wij verkopen namelijk ook Olaplex shampoo!