olaplex-behandeling

Revolutionaire Olaplex behandeling

Nu ook bij Bobline Hair & Beauty

Chemische behandelingen aan het haar, zoals kleuren, blonderen en thermische haarbehandelingen zoals föhnen en de stijltang beschadigen het haar. Deze schade uit zich in het ernstig zwak/futloos worden van het haar. Haarkleuren worden sneller dof, er ontstaan gespleten haarpunten en het haar voelt droog aan. In het ergste geval breekt het haar zelfs af.

Deze schade ontstaat doordat er bepaalde verbindingen in het haar verbroken worden tijdens deze processen, de zogenaamde zwavelbruggen. Deze verbindingen bepalen de stevigheid van je haar. Wanneer deze beschadigd raken, wordt je haar dus zwakker.

één ingrediënt verandert alles.

De Olaplex behandeling repareert de verbroken zwavelbruggen, iets wat nog geen enkel ander product voor elkaar heeft gekregen zonder toevoeging van oliën of siliconen, die het haar dan weer zwaarder en slapper zouden maken. Bijkomend groot voordeel is dat het herstel door de Olaplex behandeling blijven is!

Olaplex volgens specialisten

De Olaplex behandeling wordt gezien als de grootste technologische doorbraak in de cosmetische kappersindustrie in jaren. Olaplex wordt geprezen met titels als “favoriete hulpmiddel voor kleurexperts” en heeft de award voor meest innovatieve beautyproduct in de wacht gesleept.

Olaplex volgens beroemde wereldsterren

Grote Hollywoodsterren zoals Jennifer Lopez, Camaron Diaz en Emma Stone veranderen hun haarstijl bijna net zo vaak als hun outfits. Het zijn deze sterren die zich alleen nog maar met Olaplex laten kleuren. Olaplex is de enige reden dat al die haartransformaties mogelijk zijn.

Olaplex volgens Geert-Jan

“Toen ik dit op tv zag, dacht ik dat moet ik hebben, omdat wij de hoogst mogelijke kwaliteit willen bieden voor onze klanten. Zo’n product waarmee je extreem beschadigd haar als nieuw kunt herstellen, bestond nog niet eerder” aldus Geert-Jan van Rixtel van Bobline Hair & Beauty.

Hiermee kunnen we wonderen verrichten én wat nog belangrijker is, voorkomen dat er haarbeschadiging optreedt!

kapsalon-eindhoven-Olaplex-behandeling-blond-voor-en-na-600x403

Poreuze beschadigde haren herstellen met Olaplex

Poreuze beschadigde haren met Olaplex

Olaplex behandeling bruin haar voor en na olaplex Olaplex behandeling blond voor en na Olaplex behandeling krulhaar voor en na

Olaplex behandelingen

Bij de Olaplex behandeling voegen we het Olaplex ingredient toe aan de behandeling. We kunnen de Olaplex behandeling toevoegen aan al onze kleur- en uitgroeibehandelingen, highlight technieken, permanent behandelingen en als aparte behandeling bij extreem beschadigd haar. Kortom een wondermiddel dat we toe kunnen passen bij vrijwel iedere behandeling.

Heb je last van beschadigd haar en wil je dat je haar blijvend hersteld? Maak dan direct online een afspraak, of bel voor een Olaplex herstelbehandeling!