Revolutionaire Olaplex behandeling

Verkrijgbaar bij Bobline Hair & Beauty

Droog en futloos haar? Beschadigd haar en gespleten punten? Haar dat makkelijk breekt? Een drama wat we allemaal wel herkennen. Bobline Hair & Beautyheeft de oplossing, namelijk Olaplex.

Olaplex koppelt gebroken verbindingen in het haar voor, tijdens en na kleurbehandelingen. Chemische behandelingen aan het haar, zoals kleuren, blonderen en thermische haarbehandelingen zoals föhnen en de stijltang beschadigen het haar. Deze schade ontstaat doordat, tijdens deze processen, bepaalde verbindingen in het haar verbroken worden. De zogenaamde zwavelbruggen. Deze verbindingen bepalen de stevigheid van het haar. Wanneer deze beschadigd raken heeft dat gevolgen, het haar is zwak en futloos. Haarkleuren worden sneller dof, er ontstaan gespleten haarpunten en het haar voelt droog aan. In het ergste geval breekt het haar zelfs af.

Olaplex is de oplossing

Olaplex repareert de verbroken zwavelbruggen. Het creëert een nieuwe verbinding. Olaplex bestaat uit maar één ingrediënt en is dus zonder toevoeging van oliën of siliconen. Deze toevoegingen maken het haar zwaar en slap. Bijkomend voordeel is dat het herstel door de Olaplex behandeling blijvend is!

Bobline Hair & Beauty gelooft in dit unieke product. Om die reden en om onze klanten nog meer kwaliteit te garanderen hebben wij de Olaplex Master Class en de Color Correction Cursus gevolgd. Hierdoor behoren wij tot de exclusieve groep van Olaplex Masters.

“Dit is een product dat bij me past. Dit is de kwaliteit die ik mijn klanten wil bieden. Met Olaplex kan ik beschadigd haar diepgaand herstellen én wat nog belangrijker is, voorkomen dat er haarbeschadiging optreedt. Dit product heeft niet voor niets de award ontvangen voor meest innovatieve haarproduct. Dat sluit aan bij de exclusiviteit van mijn salon. Ik ben dan ook trots dat ik deze oplossing aan kan bieden en mijn klanten hiermee echt kan helpen.

Geert-Jan van Rixtel, eigenaar Bobline Hair & Beauty.

Olaplex behandelingen, probeer het nu

Grote Hollywoodsterren zoals Jennifer Lopez, Camaron Diaz en Emma Stone veranderen hun haarstijl bijna net zo vaak als hun outfits. Het zijn deze sterren die zich alleen nog maar met Olaplex laten kleuren. Olaplex is de enige reden dat al die haartransformaties mogelijk zijn.

Bij een Olaplex behandeling wordt het Olaplex ingrediënt toegevoegd aan de uitgroeibehandelingen, highlight technieken, permanent behandelingen en als aparte behandeling bij extreem beschadigd haar. Kortom een wondermiddel dat we toe kunnen passen bij vrijwel iedere behandeling.

Bekijk hier de video van de Olaplex behandeling en laat u overtuigen door het eindresultaat.

Heeft u last van beschadigd haar? Laat ons uw haar blijvend herstellen. Maak direct online een afspraak, of bel voor een Olaplex herstelbehandeling!