Skip to content

Hairweaves

A-kwaliteit

producten

Moderne

Technieken

Laatste

trends

Wat zijn hairweaves?

Hairweaves zijn haarverlengingen die in het eigen haar worden aangebracht door middel van vlechten. Hierbij worden extra haarstrengen aan het eigen haar toegevoegd, wat zorgt voor meer volume en/of lengte.

Waarom kiezen voor hairweaves

Je droomt al jaren van prachtig volumineus haar, maar met alleen jouw eigen haar is dit niet mogelijk. Kies dan voor Hairweaves! Door het inzetten van Hairweaves heb jij die mooie haardos waar je van droomt en krijgen zowel je zelfvertrouwen als uitstraling een echte boost!

Volume

Ook voor vrouwen met lang haar zijn Hairweaves een goede oplossing. Bij lang haar zie je onderin vaak dunne haarpunten, die om de paar maanden weggeknipt worden. Hiermee wordt het haar weer korter, terwijl je juist mooi lang haar wilt. Met slechts één Hairweave vullen wij de dunne haarpunten op en krijgt je haar meer volume.

Verlenging

Door het plaatsen van twee Hairweaves verlengen wij jouw haar naar de door jouw gewenste lengte.

Hoe werkt het

In het filmpje hierboven kun je zien dat wij met jouw eigen haar dunne vlechtjes op de hoofdhuid maken. Vervolgens worden de Hairweaves met speciaal draad stevig aan de vlechtjes vastgenaaid. Als de Hairweaves stevig vastzitten, worden deze in model geknipt, zodat ze op een natuurlijke manier blenden met jouw eigen haren.
Dit resulteert in een onzichtbare en natuurlijke look, die niet te onderscheiden is van het eigen haar.

Bij het vastzetten van de Hairweaves wordt geen gebruik gemaakt van chemische middelen, metalen ringetjes of hitte. Hierdoor is het absoluut veilig en niet schadelijk voor jouw haar.

Afhankelijk van jouw natuurlijke haargroei moeten de vlechtjes op je hoofdhuid en de Hairweaves om de 6 tot 8 weken opnieuw vastgezet worden.

Met welk product werken wij

In onze salon werken wij alleen met de beste luxe producten. De Hairweaves van Natural Haircompany passen hier perfect bij. Natural Haircompany is specialist in de ontwikkeling van natuurlijke, niet schadelijke en onzichtbare haarverlengingen.

De redenen dat wij met Hairweaves van Natural Haircompany werken:

Kleuren

Hoe verzorg je onze hairweaves thuis en op vakantie?

Het haar wat wij gebruiken voor de weaves en tapes wordt niet meer gevoed vanuit de hoofdhuid en heeft daarom extra verzorging nodig. Gebruik hiervoor altijd de juiste producten.

Wij adviseren een smoothing/vocht inbrengende verzorgingslijn.

Onze verzorgingswijzer laat zien hoe je jouw Hairweaves kunt verzorgen, stylen, hoe je er mee slaapt, zwemt en kan zonnen.

Met de juiste verzorging van de Hairweaves kun je er 9 tot 12 maanden plezier van hebben.

Let op!

Hierbij hopen we dat we jullie voldoende informatie hebben gegeven over de thuisverzorging en dat jullie net zo enthousiast zijn geworden als wij.

Mocht je nog vragen hebben bel/mail ons even!

Het verzorgen van hairweaves

Wanneer jij de Hairweaves thuis goed verzorgd en ze om de zes tot acht weken bij ons in de salon opnieuw laat inzetten kun je minimaal negen maanden tot een jaar genieten van prachtig lang, volumineus en gezond haar.  

Tijdens het vastzetten van de Hairweaves adviseren wij je natuurlijk over de juiste verzorging.

Maak nu een afspraak voor een gratis adviesgesprek

Wij adviseren altijd om eerst een afspraak te maken voor een adviesgesprek, zodat wij kunnen kijken of de haarlengte en dikte geschikt is om Hairweaves te laten plaatsen en om samen de juiste haarkleur uit te kiezen die daarna besteld kan worden.

Het adviesgesprek is gratis en vrijblijvend.

Klaar voor een behandeling?

MÉÉR DAN ALLEEN EEN KAPSALON IN EINDHOVEN