Kapper in Eindhoven

Wat gaan we met uw haar doen vandaag? Eenmaal gesetteld in de kappersstoel met een dampende kop koffie voor u, klinkt de bekende vraag. Gaat u voor een compleet nieuwe look? Wilt u meer volume in uw krullen of blijft het toch alleen bij de puntjes? Wat de wensen ook zijn, bij Bobline Hair & Beauty creëren we graag in samenspraak een passende coupe. U mag rekenen op een gedegen advies alvorens onze professionele kappers met uw haar aan de slag gaan. U bent hiervoor van harte welkom in onze salon in het centrum van Eindhoven, aan de Geldropseweg.

Kappersadvies

Kwaliteit en persoonlijke aandacht heeft Bobline Hair & Beauty hoog in het vaandel. In een adviesgesprek voorafgaand aan de behandeling worden allereerst uw voorkeuren besproken. Vervolgens wordt, rekening houdend met uw haartype en gezichtsvorm, bepaald welk kapsel en kniptechniek het beste bij u past. Een goed geknipte coupe is het halve werk. De styling ervan betreft de andere helft. Door u ook hierover goed te adviseren, kunt u – ook tussen de kappersbezoeken in – optimaal genieten van uw kapsel. Onverhoopt toch niet tevreden met uw nieuwe kapsel? Laat het ons gerust weten, graag zelfs, zodat we kunnen kijken hoe we u alsnog tevreden kunnen stellen.

Ook voor een bruidskapsel bent u bij Bobline kappers aan het juiste adres. Maakt u gerust (vrijblijvend) een kappersafspraak, voor een persoonlijk advies op maat.

Altijd up-to-date

Als kapper ben je nooit uitgeleerd. Waar de trends ieder seizoen vernieuwen, vernieuwen wij mee. Cursussen en opleidingen staan dan ook met regelmaat op de agenda van onze kappers. Tweemaal per jaar organiseren we bij Bobline Hair & Beauty bovendien trendwatch sessies voor u als klant.

Beleving

Een welkom rustmoment in de drukte van alledag. Zo ervaren veel klanten een bezoek aan onze kapsalon. Met een ontspannende hoofdmassage tijdens het haren wassen komen wij tegemoet aan deze behoefte. Eenmaal voor de spiegel kunt u genieten van een aangeklede kop koffie – of thee – met een luxe bonbon. Zo wordt een bezoek aan de kapper een aangename beleving.

Balayage Bobline Hair & Beauty
Kapper Eindhoven
Kapper in Eindhoven

Angst voor de kapper

Ziet u op tegen een bezoek aan de kapper? Ervaart u angst of onrust bij alleen al de gedachte? Graag nodigen wij u uit om uw negatieve associatie of ervaring met de kapper om te buigen in een positieve. Bobline Hair & Beauty is gespecialiseerd in het knippen van klanten met angst voor de kapper en zal er alles aan doen om u op uw gemak te stellen. Van tevoren worden in alle rust uw wensen (en angsten) besproken en ook tijdens de behandeling is hiervoor alle ruimte. Dit alles met de intentie u een prettige kapperservaring te bezorgen.

Kapper Eindhoven Centrum

Een afspraak maken in onze kapsalon is heel eenvoudig. Met de rode button hieronder plant u gemakkelijk online uw afspraak, ook als u nog geen account heeft. Bellen of langskomen voor een afspraak kan natuurlijk ook. Kijk hiervoor op onze pagina kappersafspraak.