Kapper in Eindhoven2017-12-22T13:12:03+00:00

Kapper in Eindhoven

We vinden het belangrijk om samen met u het juiste kapsel te creëren. Bobline Hair & Beauty is een kapper in Eindhoven, van hoge kwaliteit, waar persoonlijke aandacht centraal staat. Door het duidelijke adviesgesprek weten we precies wat u belangrijk vindt. Hierbij kijken onze kappers ook naar uw haartype en gezichtsvorm om te bepalen welk kapsel en kniptechniek het beste bij u past.

Wij houden rekening met uw leefstijl en de tijd die u heeft om het gewenste kapsel in model te brengen. Ook krijgt u van de kappers een stylingadvies, zodat u uw mooie kapsel ook thuis goed in model kunt brengen en zo lang mogelijk kunt genieten van het mooie eindresultaat.

En mocht u toch niet tevreden zijn over uw nieuwe kapsel, geef dit dan alstublieft aan, zodat wij u alsnog tevreden kunnen stellen. Wij zijn pas tevreden, als u dat ook bent.

U vindt onze kapsalon in het centrum van Eindhoven, aan de Geldropseweg.

Bekijk hieronder een filmpje van onze kapsalon in Eindhoven, tijdens de ladies night:

Kapper advies

Voordat u geknipt wordt, bekijken we samen hoe u geknipt wilt worden. Welk kapsel u wilt en wat uw voorkeuren zijn.

Onze kappers helpen u graag bij het kiezen van een mooi kapsel. We zijn op de hoogte van de laatste trends en kunnen met de iPad gemakkelijk voorbeelden van mooie kapsels laten zien. Zo weten we precies welk resultaat u voor ogen heeft. Ook voor een keratine behandeling of bruidskapsel bent u bij Bobline kappers aan het juiste adres.

Hierbij kunt u ook vrijblijvend een kappersafspraak maken, voor een persoonlijk advies op maat.

Kapper cursussen en opleiding

Alle kappers in onze kapsalon krijgen regelmatig cursussen en opleiding, zodat ze niet alleen alle kapperstechnieken goed beheersen, maar ook op de hoogte zijn van de laatste trends. Zo kunnen we goed inspelen op uw wensen en behoeftes.

Daarnaast organiseren we twee keer per jaar trendwatch sessies voor u als klant.

Ontspanning

Onze kapsalon is voor veel mensen het ideale rustpunt in deze drukke tijd. We hebben namelijk niet alleen goed opgeleide kappers, of luxe kappersproducten, we verlenen ook extra service zodat u kunt ontspannen. Zo wordt naar de kapper gaan een leuke beleving.

Voordat we u haar knippen, krijgt u tijdens het wassen een ontspannende hoofdmassage. Zo zijn niet alleen uw haren gewassen, maar bent u ook lekker ontspannen.

Hiernaast krijgt u tijdens het knippen een aangeklede kop koffie met een lekker bonbon. Hierbij heeft u de keuze uit vele soorten koffie, zoals cappuccino of espresso.

Angst voor de kapper

Brengt u liever geen bezoek aan de kapper, omdat u bang bent dat uw haar niet naar wens wordt geknipt? Daar hoeft u bij ons niet bang voor te zijn. We nemen voor het knippen rustig uw wensen door en ook tijdens het knippen kunt u het aangeven wanneer u iets anders wilt. Hierbij zijn wij gespecialiseerd in het knippen van klanten die angst hebben voor de kapper.

We doen er dan ook alles aan om u op uw gemak te stellen. We hopen het natuurlijk niet, maar mocht u na de kappersbehandeling alsnog niet helemaal tevreden zijn, kom dan gerust terug, zodat wij u alsnog tevreden kunnen stellen.

Wanneer u wil kunt u ook vantevoren aangeven dat u angst hebt om naar de kapper te gaan, dan kunnen we hier extra rekening mee houden, zodat u een kapsel krijgt waar u enthousiast over bent en hopelijk nooit meer bang hoeft te zijn voor de kapper.

Kapper Eindhoven centrum

U kunt gemakkelijk een afspraak maken in onze kapsalon. Met de rode button hieronder maakt u gemakkelijk online uw afspraak, ook als u nog geen account heeft. Wilt u liever bellen of langskomen, kijk dan op onze pagina kappersafspraak.