Kapper Eindhoven

Gaat u bij uw kapper in Eindhoven voor een compleet nieuwe look? Eenmaal gesetteld in de kappersstoel met een dampende kop koffie voor u, klinkt de bekende vraag: wat gaan we met uw haar doen vandaag? Wilt u meer volume in uw krullen of blijft het toch alleen bij de puntjes? Wat de wensen ook zijn, bij Bobline Hair & Beauty creëren we graag in samenspraak een passende coupe. U mag rekenen op een gedegen advies alvorens onze professionele kappers met uw haar aan de slag gaan. Of u nu op zoek bent naar een herenkapper of dameskapper in Eindhoven, bij Bobline Hair & Beauty kan het allebei. Onze stylisten helpen u graag! U bent bij uw kapper in Eindhoven van harte welkom aan de Geldropseweg in het stadsdeel Stratum, in het centrum van Eindhoven.

Of bel naar: 040-211 57 38

Kappersadvies van uw dames- en herenkapper in Eindhoven

Kwaliteit en persoonlijke aandacht heeft uw kapper in Eindhoven; Bobline Hair & Beauty hoog in het vaandel. Of u nu op zoek bent naar een herenkapper of dameskapper in Eindhoven, voor beide bent u bij ons aan het juiste adres. In een adviesgesprek voorafgaand aan de behandeling worden allereerst uw voorkeuren besproken. Vervolgens wordt, rekening houdend met uw haartype en gezichtsvorm, bepaald welk kapsel en kniptechniek het beste bij u past. Een goed geknipte coupe is het halve werk. De styling ervan betreft de andere helft. Door u ook hierover goed te adviseren, kunt u – ook tussen de kappersbezoeken in – optimaal genieten van uw kapsel. Onverhoopt toch niet tevreden met uw nieuwe kapsel? Laat het ons gerust weten, graag zelfs, zodat we kunnen kijken hoe we u alsnog tevreden kunnen stellen.

Ook voor een bruidskapsel bent u bij uw kapper in Eindhoven aan het juiste adres. Daarnaast hebben wij ook behandelingen als:

Vraag gerust (gratis en vrijblijvend) een adviesgesprek aan, voor een persoonlijk advies op maat.

Kappers Eindhoven, altijd up-to-date bij Bobline

Als kapper ben je nooit uitgeleerd. Waar de trends ieder seizoen vernieuwen, vernieuwen wij mee. Cursussen en opleidingen staan dan ook met regelmaat op de agenda van onze kappers. Tweemaal per jaar organiseren we bij Bobline Hair & Beauty bovendien trendwatch sessies voor u als klant. Zo kunnen wij onze klanten uit Eindhoven en omgeving optimaal knippen.

Wij zetten graag in op beleving

Een welkom rustmoment in de drukte van alledag. Zo ervaren veel klanten een bezoek aan onze kapsalon in Eindhoven. Met een ontspannende hoofdmassage tijdens het haren wassen komen wij tegemoet aan deze behoefte. Eenmaal voor de spiegel kunt u genieten van een aangeklede kop koffie – of thee – met een luxe bonbon. Zo wordt een bezoek aan de kapper een aangename beleving.

Kapper Eindhoven
Dameskapper Eindhoven
Kapsalon Eindhoven

Heeft u angst voor de kapper?

Ziet u op tegen een bezoek aan de kapper? Ervaart u angst of onrust bij alleen al de gedachte? Bij uw kapper in Eindhoven willen wij graag uw negatieve associatie of ervaring met de kapper ombuigen in een positieve. Bobline Hair & Beauty is gespecialiseerd in het knippen van klanten met angst voor de kapper en zal er alles aan doen om u op uw gemak te stellen. Van tevoren worden in alle rust uw wensen (en angsten) besproken en ook tijdens de behandeling is hiervoor alle ruimte. Dit alles met de intentie u een prettige kapperservaring te bezorgen.

Een afspraak maken met uw kapper in Eindhoven

Een afspraak maken in onze kapsalon is heel eenvoudig. Met de rode button hieronder plant u gemakkelijk online uw afspraak, ook als u nog geen account heeft. Bellen of langskomen voor een afspraak kan natuurlijk ook. Ga naar contact voor meer informatie over onder meer ons telefoonnummer en adres.

Of bel naar: 040-211 57 38