Wij hebben een zeer innovatieve productlijn in ons assortiment en deze heet Malibu C. Door deze 100% veganistische producten kunnen wij onze kleurklanten nĂłg meer perfectie aanbieden op het gebied van haarkleuren.

Wat is Malibu C?

Het zijn 4 salonbehandelingen die het haar voorbereiden voor een perfect kleurresultaat!

Iedereen wast het haar onder de douche met kraanwater.
Dit klinkt natuurlijk heel logisch, maar kraanwater is vaak de boosdoener van veel tegenvallende kleurresultaten.
Het zit vol met mineralen, metalen en kalk.
Calcium: laat een wit residu achter op het haar, en zorgt er voor dat het haar
zwaarder wordt.
Magnesium: maakt het haar droog.
IJzer: maakt haarkleuringen donkerder en voorkomt een goede kleurhechting.
Koper: hier krijg je “zwembadhaar” van.
Lood: zorgt voor ophoping, stapeling van kleurdeeltjes, de kleur slaat donker door.

Veel klanten klagen dat na een paar weken hun mooie haarkleur vervaagt, bijv highlights die minder helder zijn na een paar weken en meer koperachtig worden.

Bovenstaande mineralen en metalen, maar ook medicijnresten ( ook chemoresten) en ongewenste kleurresten of thuiskleuringen kunnen wij voortaan verwijderen met Malibu C. Een belangrijk bestanddeel van deze producten is Vitamine C, wat het haar reinigt (peeling) en tegelijkertijd ook verzorgt!

Om al deze problemen op te kunnen lossen Ă©n een paar stappen verder te kunnen gaan met het oplichten van het haar, op een milde manier, kunnen wij dus voortaan 4 unieke salonbehandelingen van Malibu C gebruiken voor een beter eindresultaat!

MALIBU C CRYSTAL GEL

Dit is een primer voor je haar. Het geeft je haar een voorbehandeling voor het beste kleurresultaat. Het verwijdert mineralen, metalen, medicijnresten, kalk, chloor en andere onzuiverheden, waardoor het kleurresultaat beter wordt. Omdat het zorgt voor een schone ondergrond, kan de kleur zich beter hechten en blijft dus langer mooi.
Daarnaast zorgt het bij wit/grijs haar voor een betere dekking. Door het gebruik van crystal gel zijn er geen kleurverschillen zichtbaar als gevolg van verschillende kleurbehandelingen uit het verleden.
Het vermindert kleurvervaging en afbreken van het haar en het legt een soort beschermlaag over de hoofdhuid om irritatie van de kleurbehandeling tegen te gaan!

MALIBU C COLOR PIGMENT REMOVER ( CPR )

Zoals de naam al zegt, verwijdert deze behandeling ongewenste, of verkeerd uitgevallen kleurbehandelingen en kleurstapelingen tot 3 levels. Verder verwijdert CPR metalen en mineralen waaronder hennakleuringen!
Heel belangrijk om te vermelden is dat tijdens deze behandeling de natuurkleur niet wordt opgelicht of aangetast!
Veel kappers beginnen met een “blondeerwassing”, waardoor ongewenste geel en oranje achtige tonen naar boven komen. Bovendien bevat CPR Vitamine C wat het haar sterker maakt.

MALIBU C DIRECT DYE LIFTER ( DDL )

Deze behandeling is speciaal ontwikkeld voor diegenen die vaak van haarkleur wisselen!
Met deze behandeling kun je op een milde manier kleurspoelingen en permanente kleuringen verwijderen.
Ook kun je met deze behandeling op een milde manier tot 7 levels oplichten.

MALIBU C QUICK FIX

Deze behandeling is ideaal om grauwe tonen uit koele blondtinten te halen, wanneer klanten thuis te vaak een zilvershampoo hebben gebruikt! Of om een te donker uitgevallen kleur direct te herstellen.

Het Amerikaanse merk Malibu C komt uit CaliforniĂ« en in combinatie met Olaplex is er bij Bobline Hair & Beauty nĂłg een nieuwe salonbehandeling ontstaan: “DE CALIFORNICATION”

Het is een reset behandeling voor het haar.
Het meest beschadigde haar wordt met deze behandeling teruggebracht naar de natuurlijke staat alsof het nooit gekleurd is!
Kraanwater bevat bestanddelen (Bijv. magnesium, kalk en koper) die het haar dof en droog maken. Met de californication behandeling gaan we tijdens de eerste stap, met crystal gel deze schadelijke invloeden van het kraanwater verwijderen.

STAP 1:
– Crystal gel mengen
– Haren 1 keer voorwassen met un-do-goo shampoo
– Goed handdoekdroog maken
– Crystal gel aanbrengen en plastic mutsje erover heen doen.
– 45 min laten inwerken onder een warme droogkap zonder wind
– Goed uitspoelen en 1 keer nawassen met een Kerastase shampoo.

Tijdens stap 2 gaan we met Olaplex de zwavelbruggen in het haar herstellen en aanvullen.
Het haar is na deze behandeling blijvend hersteld!

STAP 2:
– Olaplex herstelbehandeling doen
– 1 keer nawassen met een Kerastase shampoo en conditioner gebruiken.
Toch moet je thuis 1 keer per week de Olaplex stap 3 blijven gebruiken, omdat je met het wassen, stijlen, krullen en kleuren van het haar, de haren toch weer opnieuw beschadigd.

De CALIFORNICATION behandeling duurt 2 uur en kost € 99,00
Deze behandeling is inclusief drogen, maar excl. Model fohnen.

Of bel naar: 040-211 57 38