Ikari huidtest

We kunnen u niet alleen helpen met mooie make-up, we kunnen ook een professionele huidanalyse maken, waarbij we werken met het exclusieve merk IKARI. In enkele minuten meten we uw huidtype, wat een unieke huidcode oplevert met bijbehorende verzorgingsproducten.

Voor de vrijblijvende huidanalyse kunt bij ons een afspraak maken in de make-up studio, waarbij we met een speciaal computerprogramma uw huid analyseren. De computer geeft dan zelf aan welke producten van IKARI voor uw huidtype het meest geschikt zijn.

De mening van Geert-Jan

“Ik ben zeer enthousiast dat we Ikari als merk in onze salon kunnen aanbieden. Met dit luxe merk kunnen we onze klanten de allerbeste huidverzorging aanbieden. En de test zorgt ervoor dat het advies van onze huidspecialisten nog professioneler is.”

Online Ikari huidtest

Vooraf kunt u alvast een basis-analyse uitvoeren. Deze online analyse geeft ook aan wat voor huidtype u heeft en welke producten hierbij worden geadviseerd. Het verschil met de analyse in de onze kapsalon is dat we in de salon een speciaal apparaatje hebben die uw huidtype zeer nauwkeurig meet, waardoor het advies uitgebreider en betrouwbaarder is.

Probeer het zelf: