Kom vrijblijvend langs voor een gratis adviesgesprek

Gratis adviesgesprek 2017-11-13T08:43:33+00:00

Bij Bobline Hair & Beauty hebt u de mogelijkheid om een GRATIS adviesgesprek te boeken. Tijdens dit gesprek kunt u al uw vragen stellen op het gebied van knippen, kleuren en haar- en huidverzorging.

Waarom is zo’n gratis adviesgesprek belangrijk?
In het huidige modebeeld zien we heel veel uitgebreide kleurbehandelingen zoals Balayages, koele blondtinten, Pasteltinten, enz. enz.

Om goed te kunnen beoordelen of uw haar geschikt is voor één van deze kleurbehandelingen en welke handelingen wij eerst moeten verrichten, is het belangrijk om eerst uw haren “live” te zien!

In lang haar kunnen oude kleurbehandelingen zitten van bijv. 2 jaar geleden die invloed kunnen hebben op de nieuwe Balayage of koele tint.
Worden deze oude kleuren niet eerst verwijderd ontstaat er kleurverschil!

Bovendien vragen veel klanten telefonisch wat zo’n kleurbehandeling kost, wij zijn daar heel open in, maar moeten eerst het haar gezien hebben om dit te kunnen beoordelen.
Moet er eerst een oude kleurbehandeling verwijderd worden of moet het beschadigde haar eerst hersteld worden of kunnen we meteen op onbehandeld haar aan de gewenste kleurbehandeling beginnen?

Ik hoop dat wij hiermee hebben kunnen uitleggen waarom een gratis en professioneel adviesgesprek vooraf zeer belangrijk is!

Geweldige salon!

Ik was al 7 jaar niet meer bij een kapsalon geweest, in verband met een angst die ik ervoor had opgebouwd.
Toen ik van mijn eigen geblondeerde haar afwilde, werd ik een soort van gedwongen om toch maar een kapsalon op te zoeken.
Na het aanraden van een collega, heb ik eerst een adviesgesprek gehad, waarin Geert-Jan mij enorm op mijn gemak stelde!

Kristy Weber

Vandaag bij bobline geweest voor een pasteltint te laten kleuren. Het resultaat: In een woord prachtig

Wat een luxe mooie kapsalon met geweldig personeel en heel veel kwaliteit. De eigenaar zelf heeft mij geverfd.
Wat een leuke gezellige man met heel erg veel verstand van zijn werk.

Mensen niet twijfelen maar doen !!!

Wendy Gruijters

Mijn haar was al lange tijd uitgedroogd, het leek net stro en het viel niet mooi meer maar dankzij de Olaplex behandeling is mijn haar weer gezond en zacht. Ik ben er zo blij mee. Ook super goede service dus ik kan de salon en deze behandeling echt aanraden. Dank je wel Stefanie voor het goede advies en de fijne behandeling!

Kristel van de Goor

Super aardig, geven veel tips, en je komt met n heel mooi kapsel thuis!
Mocht model zitten voor pasteltinten. Ik wist niet wat t ging worden maar ’t werd roze met donkerdere uitgroei, krultang erdoor, make upje erbij! Helemaal top!

Abbeny van Dijk