Waarom is een adviesgesprek belangrijk?

Waarom niet? Het is namelijk helemaal gratis en vrijblijvend!

Tijdens het adviesgesprek beantwoorden we al uw vragen. We beoordelen de conditie van uw haar en bespreken de mogelijkheden. Met een lekker drankje maken we kennis. Na afloop weet u precies wat u van ons kunt verwachten. Zo zijn er geen verrassingen en geniet u nog meer van een heerlijk verwenmoment.

Een natuurlijke Balayage, een hippe asgrijze tint of een mooie koel blonde kleur
Elke week zijn er een aantal klanten met een mooi Pinterest plaatje ”Dit wil ik”.

Tijdens het adviesgesprek bespreken we uw wensen en de mogelijkheden.
Bij Bobline zijn we eerlijk. Soms is het gewenste resultaat niet haalbaar met maar één behandeling. Dan moet de metamorfose in stapjes gebeuren. Soms is het haar beschadigd, dan is er tijdens de behandeling extra verzorging nodig, bijvoorbeeld met een Olaplex herstelbehandeling. Na afloop van het adviesgesprek weet u precies waar u aan toe bent, wat we gaan doen, hoe we dat doen en wat het kost. Zo zijn er achteraf geen verassingen behalve die van een fantastische look!

Anouk
Stylist bij Bobline Hair & Beauty

Hoe wordt de prijs van de behandeling bepaald?

Uw wensen, de lengte en de conditie van uw haar zijn in grote mate bepalend voor de kosten van de behandeling.

  • Heeft u lang haar? U hoort dan vooraf van ons de meerprijs van de behandeling voor lang haar.
  • Wat wilt u? Een Balayage, eén kleur, highlights, veel of weinig? Natuurlijk is dit bepalend voor de prijs maar alles is mogelijk.
  • Is uw haar eerder gekleurd? Oude kleurbehandelingen stapelen zich op in uw haar. Deze kleurresten zijn van invloed op het eindresultaat van de behandeling. Zo kunt u bijvoorbeeld veel kleurverschil zien. Voor het mooiste resultaat maken wij daarom uw haar eerst schoon. Dit doen wij met de unieke CPR-behandeling. Deze behandeling brengt uw haren terug naar de oorspronkelijke basiskleur.
  • Is u haar droog of beschadigd? Met de I-Diagnose kijken we letterlijk in uw haar. De conditie van uw haar is bepalend voor de mogelijkheden en het eindresultaat. Het is mogelijk om met een Olaplex herstelbehandeling uw haar in een goede conditie te brengen. Zo laten wij uw haar glanzen en verlaat u stralend de salon!

Geweldige salon!

Ik was al 7 jaar niet meer bij een kapsalon geweest, in verband met een angst die ik ervoor had opgebouwd.
Toen ik van mijn eigen geblondeerde haar afwilde, werd ik een soort van gedwongen om toch maar een kapsalon op te zoeken.
Na het aanraden van een collega, heb ik eerst een adviesgesprek gehad, waarin Geert-Jan mij enorm op mijn gemak stelde!

Kristy Weber

Vandaag bij bobline geweest voor een pasteltint te laten kleuren. Het resultaat: In een woord prachtig

Wat een luxe mooie kapsalon met geweldig personeel en heel veel kwaliteit. De eigenaar zelf heeft mij geverfd.
Wat een leuke gezellige man met heel erg veel verstand van zijn werk.

Mensen niet twijfelen maar doen !!!

Wendy Gruijters

Mijn haar was al lange tijd uitgedroogd, het leek net stro en het viel niet mooi meer maar dankzij de Olaplex behandeling is mijn haar weer gezond en zacht. Ik ben er zo blij mee. Ook super goede service dus ik kan de salon en deze behandeling echt aanraden. Dank je wel Stefanie voor het goede advies en de fijne behandeling!

Kristel van de Goor

Super aardig, geven veel tips, en je komt met n heel mooi kapsel thuis!
Mocht model zitten voor pasteltinten. Ik wist niet wat t ging worden maar ’t werd roze met donkerdere uitgroei, krultang erdoor, make upje erbij! Helemaal top!

Abbeny van Dijk