Vacature Ervaren Haarstyliste

Jij bent een haarstylist-topper met veel salonervaring. Je geeft eerlijk advies en verwent klanten met de mooiste creaties. Dit doe je op een representatieve en klantgerichte wijze. Of het nu gaat om knippen, snijden, kleur- of folietechnieken, jij werkt zelfstandig en nauwkeurig.

Bobline Hair & Beauty zoekt een topstylist. Een kapster met ambitie en een goed humeur. Een gezellig teamspeler die graag wil leren, initiatief toont en zich in zet voor haar klanten, collega’s en de salon. Beschikbare uren en werkdagen zijn in overleg. Wij staan open voor zowel een parttime als een fulltime dienstverband.

Wie wij zijn?

Bobline Hair & Beauty is niet zomaar een kapper in Eindhoven. Onze klanten zijn speciaal en dat laten wij ze graag ervaren. Een bezoek aan Bobline Hair & Beauty is altijd een beleving, een echt verwenmoment. Van een heerlijke hoofdmassage tot een kop koffie met lekkere hapjes. Voor de klant is een bezoek aan onze salon een cadeautje. Een moment van aandacht, rust en pure verwennerij.

Verder hechten we Bobline Hair & Beauty veel waarde aan uitgebreid advies en de beste behandelingen. Wij gaan voor kwaliteit! Daarom werken wij alleen met goede producten en is er veel aandacht voor training en opleiding. Behalve dat we ons continu ontwikkelen in dit geweldige vak is er ook tijd voor gezelligheid. Ben jij bij ons volgende teamuitje?

Omdat wij altijd op zoek zijn naar gemotiveerde en vakkundige collega’s kun jij jouw CV sturen naar:
info@boblinehairandbeauty.nl of bel even naar de salon 040-211 57 38

Saloneigenaar Geert – Jan van Rixtel