/Kapsalon Eindhoven
Kapsalon Eindhoven 2016-12-07T14:24:27+00:00

Onze kapsalon

Bobline Hair & Beauty is een luxe kapsalon in Eindhoven. Door de jaren heen heeft Bobline Hair & Beauty zich ontwikkeld tot een kapsalon van hoge kwaliteit, waar klanten met buitengewoon veel persoonlijke aandacht omringd worden. Het verwenaspect is bij Bobline Hair & Beauty erg belangrijk. U vindt onze kapsalon in het centrum van Eindhoven.

Kapsalon Eindhoven

Een bezoek aan de kapper is voor veel mensen in deze hectische tijd een klein rustpunt. Een moment waar even alle aandacht voor jezelf is. Onze medewerkers proberen dat gevoel te versterken door de benadering van klanten en de veelzijdigheid van onze service, beginnend bij een ontspannende hoofdhuidmassage, een luxe aangeklede kop koffie en veel persoonlijke aandacht voor u.

Bobline Hair & Beauty aan de Geldropseweg in Eindhoven biedt ongekende mogelijkheden voor zelfs de meest verwende vrouwen en mannen. U kunt hier terecht voor alle gebruikelijke kappersbehandelingen, uiteraard van hoog niveau.

U vindt onze kapsalon aan de Geldropseweg in Eindhoven. Neem een kijkje op onze Kapsalon contactpagina, voor de route, of maakt direct een afspraak.