Haar kleuren

Onze kappers zijn gespecialiseerd in het kleuren van haren. We geven u een passend kleuradvies, die aansluiten bij uw wensen. Of u nu op zoek bent naar de perfecte grijsdekking, highlights, of kleurspoeling, bij Bobline adviseren wij u graag.

Voor onze haar kleuringen werken we met het kappersmerk Matrix.

Highlights en lowlights

Ook voor highlights en lowlights bent u bij Bobline Hair & Beauty aan het juiste adres. Maar wat is nu eigenlijk het verschil? Highlights zijn lichtere kleuraccenten in het haar en lowlights zijn juist donkere plukken haar. Vroeger werden highlights ook wel coupe soleil genoemd.

Voor het aanbrengen van highlights of lowlights in uw haar, werken we met de folie-techniek. We adviseren u graag over de mogelijkheden in onze kapsalon.

Egale grijsdekkende kleuringen

Wanneer uw haar grijs wordt, dan wordt er minder pigment gevormd. Hoewel grijs haar ook mooi kan zijn, kiezen veel mensen ervoor om het haar te kleuren. Grijs haar kleuren vraagt om specifieke behandeling. Grijs haar is vaak stugger en droger, omdat het minder natuurlijke oliën bevat. De haar kleuring pakt daardoor moeilijker en lijkt soms minder lang te houden dan op gekleurd haar. Wij helpen u graag met het kiezen van de juiste grijsdekkende haar kleuring.

Ammonia vrije semi-kleuringen

Onze ammonia vrije semi-kleuringen zijn mild voor het haar, waardoor het haar minder snel zal beschadigen en gespleten haarpunten minder voorkomen. Deze semi haar kleuringen zijn perfect voor het aanbrengen van kleurnuances in uw haar, of het bedekken van uw eerste grijze haren.

Of bel naar: 040-211 57 38