BRUIDSKAPSEL

Bruidskapsel 2017-12-27T11:36:35+00:00

Bruidskapsel

Op uw onvergetelijke dag wilt u er natuurlijk perfect uit zien. Dit kan met een bruidskapsel van Bobline hair & beauty.

Wij kunnen uw bruidskapsel, make-up en nagelstyling verzorgen. Het is belangrijk om ruim van te voren een afspraak te maken voor een proefkapsel en make-up. Wij adviseren om dit te doen op één van de dagen dat je de jurk gaat doorpassen, zodat u zelf kunt zien, of het kapsel combineert bij de stijl van uw jurk.

Tijdens de proefsessie beginnen we met een uitgebreid adviesgesprek, waarin u uw wensen duidelijk maakt en wij een advies zullen geven. Gelet zal worden op uw persoonlijke voorkeur, gezichtsvorm, de kwaliteit van uw haar, het weertype van die dag en de stijl van de jurk. De proefsessie is erg belangrijk, zodat je op de dag zelf precies weet wat er gaat gebeuren, om alle twijfels weg te nemen.

Dit geldt ook voor de make-up, bent u iemand die gewend is om (veel) make-up te gebruiken of houd u van een natuurlijke uitstraling?

Als laatste onderdeel om het totaalplaatje compleet te maken, kunnen wij, indien u daar interesse in heeft, ook de nagelstyling verzorgen. Op de dag zelf kunnen wij ook het bruidskapsel aan huis verzorgen, dit brengt wel extra kosten met zich mee.